Gary Barlow 2021 turné med mycket speciell gäst Leona Lewis

Gary Barlow slår vägen nästa november för sin omplanerade soloturné – Musik som spelas av människor – The Tour. Med start i Belfast den 27 november 2021 kommer Gary att resa med en full orkester och spela 15 föreställningar i 13 städer runt Storbritannien och Irland. Han kommer att leva upp låtar från sitt helt nya album, ‘Music Played By Humans’, liksom hits från hans otroliga karriär som spänner över tre decennier. Gary kommer att få sällskap av en mycket speciell gäst, Leona Lewis.

Biljetter säljs nu från ticketmaster.co.uk & gigsandtours.com.

“Jag är så glad att ha Leona med på turnén nästa år, hon är en så duktig sångare”, säger Gary. ”Jag har saknat så mycket i år, jag ser verkligen fram emot att komma ut och träffa alla igen. Jag är glad att tänka på hur de nya låtarna på albumet kommer att låta live och med en publik. Jag kan inte vänta med att träffa er alla nästa år! ”

Leona tillade: “Jag är överlycklig att bli inbjuden att gå med till Gary Barlow nästa år på vad som kommer att bli en otrolig turné! Jag är ett stort fan av Garys och jag kan inte vänta med att dela scenen med honom och få tillbaka magin i en live-show! Jag har missat att spela så mycket och jag räknar ner dagarna tills jag kan vara tillbaka på scenen och sjunga med mina fans som har fortsatt att vara fantastiska under hela detta galna år. Ses snart!”

Gary Barlows senaste nya album ‘Music Players By Humans’, drog upp hitlistorna när det släpptes den 27 november, för att få sitt tredje nummer 1 soloalbum och hans första sedan ‘Sing’ 2012 med The Commonwealth Band.

Albumet innehåller en mängd samarbeten med stjärnor från hela världen, inklusive James Corden, Michael Bublé, Sebastián Yatra, Barry Manilow, Chilly Gonzales, Alesha Dixon, Beverley Knight, Ibrahim Maalouf och Avishai Cohen.

Musik som spelas av människor – The Tour, kommer att hämta inspiration från orkester- och bigbandmusiken som fångade Garys fantasi som barn och så småningom ledde till hans nya album med originalkompositioner. Gary är en riktig showman och är berömd för sina engagerande och energiska liveshower som förtrollar publiken vart han än går.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *