Robbie Williams: “Jag och Gary [Barlow] är mycket lika”

Veckans gäst på Table Manners är Robbie Williams. Lyssna på hela avsnittet här: Du kan lyssna på avsnittet här – play.acast.com/s/tablemanners/

Ge upp choklad:

Jag gav upp att äta choklad i början av året.

Jag försöker på olika saker för att se vad som passar. Av ställer in början på medelåldern och fetma.

Robbie är Jessies första förälskelse
Jessie: Jag älskade dig. Du var potentiellt min första kärlek. Det kunde ha varit Ryan Giggs först eller det kunde ha varit du. Jag kommer inte ihåg, det var runt första gången. Jag älskade dig. Jag älskade dig i Take That. Jag gillade dig lite och sedan tävlade jag med min bästa vän som kunde gråta mer på dina konserter. Jag älskade dig och det här är lite konstigt för mig … Jag vill bara lägga ut det där. Jag älskade dig. Jag hade dig på mina väggar och allt.

Robbie: Jag är väldigt glad och hedrad över att jag underlättade för dig, din första säkra förälskelse där du inte skulle bli kärleksfull.

Jessie: Du bröt mitt hjärta.

Robbie: Genom att lämna Take That?

Jessie: Du gjorde det, jag tror att jag försökte ringa hjälplinjen.

Leaving Take That
Kort sagt hade vi en chef. Jag tyckte inte om honom och han tyckte inte om mig. Den enda personen som verkligen leddes i gruppen var Gary. Gaz, mycket begåvad låtskrivare, mycket god vän till mig. Vi har kompenserat eftersom jag sedan lämnade Take That slog honom i år och år och år. Jag var avundsjuk, jag var avundsjuk och förbittrad över att han var den enda personen i bandet som fick hand om. Jag och Gary är väldigt lika. I bandet, hur vi skriver låtar, hur vi presenterar oss, hur vi uppträder och vart vi vill åka, är vi väldigt mycket en enriktad person, jag menar inte på ett Harry Styles-sätt. Vi är som, blinkade där det inte finns någon vänster eller ingen höger. Om jag var fotbollsspelare skulle jag få den bollen och leda den bort eller sätta den i mål på något sätt som behövdes och Gaz var densamma också. Så, alla dessa saker plus kokain och extas och vodka, jag behövde också och var tvungen att lämna för att bli den person som jag trodde att jag kunde fortsätta och bli..som jag gjorde.

Men nu har jag och Gary lärt oss hur vi delar våra leksaker och det är fördelen med mognad och att bli äldre. Jag älskar honom till bitar och har största respekt för honom. Vi skriver tillsammans, vi ska äta tillsammans, vi umgås. Jag älskar honom till bitar.

Om du var fotbollsspelare, vem skulle du vara?
Jag gillar att tro att jag skulle vara Eric Contona men jag skulle faktiskt vara Gary Neville.

SoccerAid
Soccer Aid blev min baby. Anledningen till att jag gick med i unicef ​​och förblev ambassadör sedan dess beror på Ian Dury. Ian Dury och Blockheads. Min lyriska inspiration är Ian Dury. Jag älskar blockheadsna och min makeupartist som fortfarande är makeupartist idag var Ian Dury’s makeup. Han frågade henne och hon frågade mig och jag blev Unicef-ambassadör. Gick ut och gjorde alla resor och så, och en dag med en vän till mig, Johnny Wilks, kom på en idé med Soccer Aid-matchen och den tog bara fart. Jag förväntade mig att det bara skulle bli en engång. Och ”nu ska vi göra det vartannat år” och nu gör vi det vartannat år. Det har samlats in över 47 miljoner pund. Det är otroliga dagar. Ingen slags sticker ut som en arsehoel heller. Det är väldigt sällsynt att det finns en person där du är som ”den där killen”. Alla känner sig så lyckliga och privilegierade att få vara med på evenemanget.

Bor i L.A, med amerikansk fru
Hon är väldigt europeisk. Hon är en frankofil. Hon är kär i Frankrike. Hon talar franska, hon talar italienska. Hon har en mycket brittisk humor. Hon är väldigt stygg. Hon svär som en trooper. Hon är inte amerikansk med sina känslor. Hon gör Loose Woman då och då. Hon vet inte heller att “bollocks” och “pissing it down” är något du inte kan säga på brittisk TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *