Alla skor,sandaler,högklackade
Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Kategorier

Storsäljare

Softclox rund tå mula Träskor dam Svart Toronto Softclox rund tå...
S.Kr 1,250.6  S.Kr 746.7
Billi Bi öppen tå Vrist stövlar dam Mörk Blå Rabatt Billi Bi öppen tå...
S.Kr 1,256.5  S.Kr 746.7
Base London fyrkantig tå mockasiner Herr Solbränna förse Base London...
S.Kr 1,175.5  S.Kr 701.7
Michael Michael Kors rund tå Låga sneakers dam Guld Äkta Michael Michael...
S.Kr 1,250.6  S.Kr 746.7
A.S.98 öppen tå Flip-flops rem sandaler dam Cognac Populär A.S.98 öppen tå...
S.Kr 575.3  S.Kr 341.5
Anna Field öppen tå Högklackade sandaler dam Svart Häftigt Anna Field öppen...
S.Kr 848.4  S.Kr 512.6
Anna Field rund tå stövlar dam Cognac Ditt bästa val Anna Field rund tå...
S.Kr 1,334.6  S.Kr 800.7
Just Cavalli rund tå mockasiner Herr Röd nollresultat Just Cavalli rund...
S.Kr 1,184.5  S.Kr 710.7
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Objekt kan returneras för återbetalning eller spelas 7 dagar efter mottagandet av meddelandet. Men i gengäld för sina egna skäl orsakat (t.ex. storlek, färg val) kan inte godtas. Avkastning kan returneras 7 dagar efter mottagandet, får aldrig användas, och i de nya villkoren för alla returnerade varor. Alla returnerade förpackningar måste vara försäkrade. Axeln används för att returnera rätt post till återbetalning: alla tillbaka objekt är föremål för en 5% bankavgifter och frakt. Köparen är alltid ansvarig för fraktkostnader. Speciella omständigheter kräver samarbete med företagets affärspartners. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Viktigt meddelande: 1. Även om vi återvänder, med hänsyn till tid och pengar krävande, vi kommer att vara mycket gillar det, innan du beställer om du kan göra alla frågor och farhågor tydliga.

2, första gången, vänligen kontakta vår kundtjänst för address.All returnerade varor sändes till bära oss ?? skicka ett mail om det inte är korrekt returadress leveransadress, vi är inte ansvariga för problem förluster.

3. För förlust om den returnerade paketet försvinner under transporten, skall den ursprungliga posten kvitto förbehåller oss rätten att kräva ersättning, vi är inte ansvariga.

4. Om rätten att återvända för projektet Återbetalning: frakt och expeditionsavgift är inte återbetalas. Vi inte innebär transportkostnader beställa returnera eller byta rätt paket, kommer du att ansvara för frakt och hanteringskostnader. Dessutom rekommenderar vi att du lägger spårning och försäkring för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvariga Arrested transporter inlösen. Om du har frågor eller behöver hjälp, kontakta vår kundtjänst.