Alla skor,sandaler,högklackade
Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Kategorier

Storsäljare

Softclox rund tå mula Träskor dam Svart Toronto Softclox rund tå...
S.Kr 1,250.6  S.Kr 746.7
Billi Bi öppen tå Vrist stövlar dam Mörk Blå Rabatt Billi Bi öppen tå...
S.Kr 1,256.5  S.Kr 746.7
Base London fyrkantig tå mockasiner Herr Solbränna förse Base London...
S.Kr 1,175.5  S.Kr 701.7
Michael Michael Kors rund tå Låga sneakers dam Guld Äkta Michael Michael...
S.Kr 1,250.6  S.Kr 746.7
A.S.98 öppen tå Flip-flops rem sandaler dam Cognac Populär A.S.98 öppen tå...
S.Kr 575.3  S.Kr 341.5
Anna Field öppen tå Högklackade sandaler dam Svart Häftigt Anna Field öppen...
S.Kr 848.4  S.Kr 512.6
Anna Field rund tå stövlar dam Cognac Ditt bästa val Anna Field rund tå...
S.Kr 1,334.6  S.Kr 800.7
Just Cavalli rund tå mockasiner Herr Röd nollresultat Just Cavalli rund...
S.Kr 1,184.5  S.Kr 710.7
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Denna berörda området om din integritet. Denna sekretesspolicy kommer att berätta vilken information vi samlar på vår hemsida och hur vi använder den. Om du väljer att besöka någon av vår hemsida, är ditt besök omfattas av denna sekretesspolicy, och du godkänner dess villkor.

Kommunicera med oss. Vi har funktioner kan du skicka information till oss (till exempel när ett problem eller synpunkter kontakta oss). Vi kan behålla din e-post och annan information som du skickar till oss, våra interna ändamål och för att hjälpa oss att ge dig bättre.

Vi kan också samla in information som alla besökare till vår hemsida () datum, tid, typ av webbläsare, webbläsarhistorik och IP-adress. Vi använder denna information för vår inre säkerhet granskningsloggen, trendanalys, systemhantering och användargrupper samla in bred demografisk information. Vi kan förknippas med din personliga information. Genom att besöka vår hemsida, måste du acceptera vår insamling, användning och distribution av data.

Vi kan dela din information med tredje part med vår affärsrelation, och, i vissa fall, kan vi inte kontrollera eller känner till deras sekretesspraxis. Genom att besöka vår hemsida, måste du acceptera vår insamling, användning och distribution av data.

Vi kan dela (ge och ta emot) sammanställd information, som inte är personligt identifierbar, med andra. Denna information kan innehålla demografiska data, såsom geografisk plats kön och / eller användargrupper, men inte personlig information (till exempel namn eller e-postadress). Vi använder samlade demografisk information om vår publik för att förbättra vår service, för forskningsändamål, marknadsföring / reklamsyfte och / eller rapporteringsändamål industrin, och så vidare.

Säkerhet för alla personuppgifter är mycket viktigt för oss. Vi lagrar säkert din personliga information och använda för att skydda oss mot förlust, missbruk, obehörig åtkomst eller avslöjande, ändring eller förstörelse av information som samlats in genom särskilda förfaranden.

Vi förbehåller oss rätten att modifiera, ändra eller på annat sätt uppdatera denna sekretesspolicy enligt krav rekommenderar vi dig att läsa igenom denna policy från tid till annan. Ändringar i denna integritetspolicy publiceras på sin tid och din fortsatta användning av vår hemsida efter utstationering kommer att utgöra acceptans av giltigt genom dessa förändringar bindande avtal.