Marran

Här bloggar jag

Var hittar jag svenska konstnärer?

Jag har blivit nyfiken på att måla och har gått en kurs och jag är grymt inspirerad av att komma igång! :) Mitt mål är att hitta min egna distinkta stil, jag vill att man ska kunna känna igen mina tavlor bara genom att titta på dem, signaturen skall vara överflödig. 

Jag vet att det genom historien har funnits en hel del svenska konstnärer, frågan är bara var jag hittar all deras konst? Artely.se har ett bra register över svenska konstnärer men där finns ju inte allt. Någon som vet var jag enkelt kan hitta mer på nätet? Om det inte finns på nätet kanske någon kan tipsa om en bra bok där man kan läsa sig till mer? Jag föredrar dock att ha allt på internet så man snabbt och lätt kan bläddra på paddan.... 

Lägg till kommentar

Loading