Marran

Här bloggar jag

UGL utbildning och UGL kurs är svaret om man vill öka sin lönsamhet

Jag läste för cirka ett år sedan om hur viktigt det är att utbilda sig inom ditt och datt. Allt hade en vinning som det sades. Om man la fem timmar av sitt liv på utbildning och betalade kostnaden själv så skulle man kunna räkna hem den investeringen tiofalt inom ett år. Det fick mig att bli intresserad av av att testa teorin, så jag bokade en kurs i våras som hette nåt i stil med: UGL utbildning som redskap i livet. Den kostade ungefär 15 000 kr och jag tänkte "let´s try it".

Sagt och gjort, under den tre dagar långa UGL kursen träffade jag på många inspirerande och kreativa människor som likt mig själv såg vinning i att utbilda sig mer inom detta område. Vi hade enormt roligt på kvällarna och hade många, långa diskussioner (kanske inte så mycket om kursen i sig) om hur man med hjälp av vår tidigare kunskap och utbildning kan applicera det i sitt egna företag. Dessa diskussioner blev lite som en Pandoras ask där möjligheter man tidigare inte sett öppnade sig kristallklart. 

Denna nya insikt tillsammans med den UGL kurs som man trots allt såg som roten till investeringen kan jag i dagsläget med enkelhet säga har betalat sig 20-gångerfalt. Eftersom jag dels fick kunskapen att förbättra mitt ledarskap till det företag jag driver och till mina anställda jag har, så fick jag även affärsutvecklande information om hur jag enkelt kan förbättra hela affärsrörelsen på sikt. Med facit i hand så har jag till dags dato hittills ökat min omsättning, inriktning och lönsamhet med i alla fall 30 gånger per investerad krona. 

Lägg till kommentar

Loading