Marran

Här bloggar jag

Ny LED-ramp till bilen

Idag har jag haft full upp....

När vi var iväg hos Anders och Kerstin i fredags kväll så märkte jag hur mörkt det börjar bli ute på kvällarna, helt svart faktiskt, hösten är här. Klockan blev ganska mycket innan vi kom iväg från dem, närmre tolvslaget och då märker jag hur dålig belysning jag har på den nya bilen. Vi som bor på landet vet hur svart det kan bli ute, när väl vintern är här så måste jag ha fixat bättre lampor till bilen.

I förrgår satte jag mig vid datorn och började leta, hittade en hemsida som heter www.lyson.se kikade runt och hittade flera intressanta LED-ramper, men fick också upp en massa förslag på extraljus, så nu visste jag inte vad jag skulle välja.

Bestämde mig ändå för en LED-ramp som verkade vara enkel att montera själv, blev lite osäker och sände ett mejl med mina frågor till lyson.se och fick svar direkt, de höll med om att mitt val var bra så då var det bara att klicka på köpknappen. Leverantid 1-3 dgr, och redan idag kom paketet.

Efter en timmas arbete ute i garaget så sitter nu extraljuset på plats, grym service och snabb leverans från www.lyson.se

 

 

Lägg till kommentar

Loading