Marran

Här bloggar jag

Hemmagjorda smycken gjorda av pärlor

Ikväll när jag kom in i mina barns rum så hade de möblerar om i stort sett hela rummet till en mindre affär där de sålde allt som de hade tillverkat under dagen. Det var bland annat pärlhalsband, pärlarmband och andra pärlsmycken som de tillverkat av pärlor i alla dess former och färger på elastiska trådar och armlänkar. Jag var imponerad av deras kreativitet och designkänsla.

Eftersom jag själv inte hade köpt in dessa redskap och smyckesdelar, så var jag tvungen att fråga vilken butik de hade besökt. -Ingen butik alls fick jag till svars av mitt äldsta barn, utan hon hade varit inne på en hemsida som i stort sett hade allt som rör hemmatillverkade smycken. Eftersom det krävs lite kunskap att beställa från nätet så blev jag lite fundersam, men de hade lyckligtvis tagit hjälp av mamma. På frågan om vad sidan hette fick jag till svars att det var parlgrossisten.se som hade blivit förädlad av ett besök. När jag i min nyfikenhet sedan besökte sidan så såg jag deras enorma utbud av framförallt pärlor men även andra accessoarer som kan användas vid smyckestillverkning.

Eftersom jag själv fortfarande har barnasinnet kvar så satte jag mig bland mina barn och började att tillverka egna smycken bestående av i mina ögon snygga metallpärlor och sötvattenspärlor, för att matcha mina övriga armband och färger… självklart efter att ha fått köpa var sitt halsband från dem innan.

Lägg till kommentar

Loading