Marran

Här bloggar jag

Hårborttagning på skönhetssalong har givit mig självförtroendet tillbaka

För många år sedan då jag gick i skolan, bytte jag preventivmedel . De nya pillren fick mig att känna mig fruktansvärt lynnig så jag bytte tillbaka. Kort därefter märkte jag att jag började få en utökad hårproduktion. Något som jag självklart inte önskade. Först lade jag märke till tjocka, svarta hår på hakan som jag aldrig tidigare haft. Sedan märkte jag lika grova hårstrån mellan näsan och överläppen.

Initialt började jag att plocka dem med pincett en och en i hopp om att de skulle försvinna så småningom, men det gjorde de inte. Håren kom hela tiden tillbaka och förr än jag önskade. Det slutade med att jag inte hade ingen aning om vad jag skulle göra åt problemet. Min dåvarande sambo föreslog jag bara låta det vara och att inte bry mig så mycket. Jag var fin ändå. Det tyckte dock inte jag utan jag sökte efter alternativa råd som kunde ta bort den generande hårväxten.

Några veckor senare fick jag rådet av en av mina vänner att uppsöka en klinik som håller på med hårborttagning och där de är specialister på denna typ av problem. De skulle genom laserbehandlingar kunna ta bort roten på hårsäckarna för gott sades det.

Jag tog mod till mig och ringde en skönhetssalong redan dagen efter. Det visade sig att det låg en vara några kilometer från där jag bodde och redan samma dag var jag på en konsultation.

De var rörande överens om att de skulle kunna hjälpa mig. Nackdelen var bara att behandlingarna var ganska kostsamma. Det var dock något som jag bestämde mig för att jag skulle investera i, tänkte jag när jag satte mig i bilen på väg hemåt timmen senare. Att få någon som har hårborttagning som yrke och som är duktig var värt varenda krona om resultatet blev bra.

Sagt och gjort så var jag tillbaka på kliniken tre veckor senare och gjorde min första laserbehandling och ytterligare fyra veckor senare hade jag gjort min sista behandling. Jag kan inte nog i ord beskriva hur glad jag är för att ha gjort slag i saken. Numer har jag inga som helst problem med generande hårväxt och självförtroendet har kommit tillbaka. Jag vill rikta ett stort tack till Klinik Villastan i Borås som gjort ett fantastiskt arbete.

När jag nästa gång ska göra något annat ingrepp så som brasiliansk vaxning eller kanske 3d ögonbryn så vet jag definitivt vart jag ska vända mig.

Lägg till kommentar

Loading