Marran

Här bloggar jag

Byta enstegstätade fasader till underhållsfria fasader ger drag åt konversationerna

Hur många gånger har man inte suttit i sitsen och kommenterat någon annans tillhörigheter och egendomar och nästan blivit otrevlig på kuppen? Själv hör jag till denna grupp av människor som inte alltid kanske städar framför min egen dörr innan jag kritiserar andras fel och brister. Jag kom på mig häromdagen då jag och kompisen var på väg till en kräftskiva som vi båda var inbjudna till. Det hann inte gå 10 minuter innan jag kanske något plumpt kommenterade värdinnans hus med när ska du byta fasad då?

Anna som värdinnan hette stod som ett frågetecken och visste inte vad hon skulle svara. Jag fortsatte med att sådana där enstegstätade fasader är helt odugliga utan idag så är det mer en underhållsfri fasad man ska ha. I efterhand så kanske det inte är rätt sätt att starta en konversation men jag trodde att jag sa det på ett ironiskt sätt. Det var inte så det hela föll ut så jag fick försöka släta över det med att jag har exakt likadan fasad på min kåk… och det allra värsta är att vi har en lika dålig fasad båda två, men man behöver ju inte alltid säga det man tycker. I detta fall så kastade jag ju sten i glashus vilket nästan är än värre egentligen.

Lägg till kommentar

Loading